Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός της ομάδας GreeksoapArtist"!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Το Orestis Craft Center με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει ως χορηγός στον φετινό Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό της 1ης ομάδας σαπωνοποιων στο Facebook "GreeksoapArtist"!

Λίγα λόγια για τo GreeksoapArtist και τον τρέχοντα διαγωνισμό:

"H ομάδα GreeksoapArtistιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2014, σε συνεργασία δύο σαπωνοποιών με σκοπό να φιλοξενεί σαπωνοποιούς επαγγελματίες, ερασιτέχνες και χομπίστες, που αγαπούν την τέχνη του σαπουνιού και θέλουν να μάθουν, να ανταλλάξουν ιδέες και τεχνικές ή να μοιραστούν γενικά κάποιες ανησυχίες γύρω από το σαπούνι. 
Σήμερα η ομάδα μας μετράει 165 μέλη και τα αιτήματα νέων μελών ξεπερνάνε τα 50.
Τα μέλη μας αναρτούν φωτογραφίες της δουλειάς τους, μοιράζονται εμπειρίες, λάθη που τυχών τους έχουν συμβεί ή απλά συζητάνε κάποιες απορίες που έχουν σχετικά με την σαπωνοποίηση και το επάγγελμα αυτό.
Ως διαχειριστές της ομάδας προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες και να μην επιτρέπουμε ανταγωνιστικές συμπεριφορές μεταξύ των μελών. 

Εκτός αυτών διοργανώνουμε κατά καιρούς διαγωνισμούς, όπως αυτός που ανακοινώθηκε μόλις χθες με θέμα τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα:  

"Δείξε μας το δικό σου χριστουγεννιάτικο δέντρο από σαπούνι!"

 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια τεχνική θέλουν, είτε σε σαπούνι γλυκερίνης, ψυχρής μεθόδου ή θερμής. Ο διαγωνισμός λήγει στις 21 Δεκεμβρίου και κριτήριο της επιλογής του νικητή θα είναι ο αριθμός των like στη φωτογραφία του, η τεχνική δυσκολία και η τελική εμφάνιση του σαπουνιού."


Το Orestis Craft Center έχει την χαρά να προσφέρει ένα σετ σαπωνοποίας στον τυχερό νικητή όπως θα προκύψει στις 21 Δεκεμβρίου!

Σημαντική Σημείωση

  • Το OCC δεν συμμετέχει με κανέναν τρόπο στον διαγωνισμό αυτό, πέραν της χορηγίας του νικητήριου δώρου. Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με την συμμετοχή στον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τις διαχειρίστριες του Greek Soap Artist.
  • Το δώρο θα αποσταλεί από το OCC  ή παραληθεί από το κατάστημά μας κατόπιν συνεννόησης του τυχερού νικητή με τις διαχειρίστριες του Greek Soap Artist.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 14:50

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.