Μήνυμα από τον Ορέστη: Τι ετοιμάζουμε το 2015!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Τι θα συμβεί το 2015; Οι ιδέες και τα σχέδια του Orestis Craft Center για το νέο χρόνο

 

Κηροπλαστική

Η προσπάθεια μας με νέα σχέδια, video, νέα υλικά  θα συνεχιστεί το νέο έτος με ιδέες για τον Άγιο Βαλεντίνου, λαμπάδες για το Πάσχα και καλοκαιρινά θέματα.

Το αρωματικό κερί σε ποτήρι θα αποκτήσει δικό του ράφι με επιλεγμένα αρώματα που αποδίδουν καλά αλλά και ποικιλία χρωματιστών ποτηριών.

Θα συνεχίσουμε με ιδέες διακόσμησης του κεριού και θα προσθέσουμε και κηροπήγια.

Σαπωνοποιία

Σκοπεύουμε να  διευρύνουμε την γκάμα των καλουπιών ώστε να περιληφθούν και καλούπια για ειδικές περιστάσεις (γενέθλια, βαπτιση, γάμος) και θα συστηματοποιήσουμε την κατασκευή ορισμένων ιδιαίτερων σχεδίων.

Θα ανασκοπίσουμε την γκάμα των χρωστικών ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα και απόδοση. Μερικά χρώματα θα διατίθενται μόνο για σαπούνι γλυκερίνης ή για σαπούνι ψυχρής μεθόδου.

Θα εστιάσουμε επίσης σε σετ δώρου περιποίησης με προτάσεις για συσκευασία και συνδυασμό προιόντων.

Θα εμπλουτίσουμε τις συνταγές μας με οδηγίες και ιδέες για ενσωμάτωση φυσικών υλικών, καθώς επίσης θα εισάγουμε και την κατασκευή του κρεμοσάπουνου.

Καλλυντικά

Το τμήμα Καλλυντικών φέτος ταξιδεύει στην Ευρώπη και ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας του τομέα. Περισσότερα εξειδικευμένα σεμινάρια (π.χ. Σεμινάριο μάσκες προσώπου και ματιών), και ακόμα περισσότερα βίντεο με οδηγίες βήμα βήμα.

Άλλες Χειροτεχνίες

Γνωριμία με τις χρωστικές RIDA: Βαφή και διακόσμηση ρούχων και υφασμάτων- Θα προτείνουμε τρόπους και ιδέες για αλλαγή απόχρωσης, ξεβαφή, tie-dye, σχέδια με stencils.

Υλικά κατασκευής καλουπιών και μοντέλων

Εκτός του λάστιχου σιλικόνης που θα έχουμε τουλάχιστον 2 ποιότητες θα διαθέτουμε και τα σχετικά υλικά και εξοπλισμό και ενημερωτικά video και φωτογραφίες.

Τέλος, αναμένεται να εμπλουτίσουμε την γκάμα των έτοιμων Kits που ήδη διαθέτουμε ώστε να γίνει ακόμα πιο εύκολη η ενασχόληση με τις χειροποίητες κατασκευές.

Καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα!

Ορέστης Καμπάνης

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 14:49

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.