Συνέντευξη με έναν δημιουργό: Onar Candles

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ξεκινάμε τα αφιερώματα της νέας χρονιάς με τις πρωτότυπες αρωματικές κέρινες , και όχι μόνο, δημιουργίες της Onar Candles της Βαγιας Νικλήτσα

Ας δούμε τι μας λέει η ίδια!

 

 

OCC: Πως αγάπησες το χειροποίητο κερί και τι στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσεις τις δημιουργίες σου;

O.C.: Με αφορμή την αγάπη μου για τα κατοικίδια που έχω στο σπίτι, έψαχνα να βρω κάτι για να μυρίζει συνεχώς όμορφα ο χώρος. Μετά από πολλές δοκιμές σε αρωματικά χώρου, κεριά, κλπ αποφάσισα να δημιουργήσω ο ίδιος αντίστοιχα προϊόντα αφού απογοητεύτηκα απ’ αυτά του εμπορίου. Ύστερα από έρευνα και δοκιμές υλοποίησης, αγάπησα τα κεριά και τα αρώματα, κυρίως επειδή δημιουργούσα τα δικά μου και όχι τις συνηθισμένες μυρωδιές. Βλέποντας λοιπόν πως το αποτέλεσμα άρεσε σε όλους, αποφάσισα να δημιουργώ τα δικά μου χειροποίητα κεριά και αρωματικά χώρου με τις καλύτερες πρώτες ύλες και που υπάρχουν, χωρίς να υστερεί σε design.

OCC: Ποιες είναι οι πηγές έμπνευσής σου για τις δημιουργίες σου; Υπάρχουν κάποιοι δημιουργοί που θαυμάζεις;

O.C.:Πηγή έμπνευσης ανέκαθεν είναι η φύση για μένα καθώς στον ελεύθερο μου χρόνο ζωγραφίζω και με εμπνέει ανάλογα με τις εποχές. Την ίδια έμπνευση έχω και για τα κεριά, καθώς ανάλογα με την εποχή δημιουργώ ξεχωριστά αρώματα. Θαυμάζω ιδιαίτερα τους Cire Trudon, Le labo και Belle Fleur.

OCC: Υπάρχουν κάποια υλικά εκτός των συνηθισμένων που χρησιμοποιείς ή θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις στις δημιουργίες σου;

O.C.:Χρησιμοποιώ κυρίως μείγματα φυτικών κεριών και παραφίνης. Αργότερα θα ήθελα να χρησιμοποιήσω apricot wax και coconut wax.

OCC: Ποια είναι η αγαπημένη σου δημιουργία από όλες όσες φτιάχνεις;

O.C.:Τα κεριά είναι η αγαπημένη μου, αλλά δυστυχώς και η πιο δύσκολη δημιουργία, καθώς δεν μπορούσα να φανταστώ πόση έρευνα χρειάζεται το κάθε άρωμα ξεχωριστά, όσον αφορά τα φυτίλια και κυρίως το διαφορετικό μείγμα για το τέλειο αποτέλεσμα.

OCC: Ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν από το Orestis Craft Center;

O.C.:Θαυμάζω τις επιλογές των αρωμάτων του Orestis Craft Center! Όλα τα αρώματα που έχω χρησιμοποιήσει είναι καταπληκτικά και αποδίδουν στο μέγιστο το άρωμά τους σε ό,τι προϊόν κι αν έχω δημιουργήσει. Πλέον τα εμπιστεύομαι απόλυτα, καθώς και όλα τα στελέχη του Orestis Craft Center, αφού χωρίς την βοήθεια τους δεν θα κατάφερνα να διορθώσω άμεσα τα προβλήματα που εμφανίζονται καμιά φορά στα προϊόντα που δημιουργώ.

Τις δημιουργίες των παιδιών του Onar Candles μπορείτε να τις απολαύσετε στην ιστοσελίδα τους www.onarcandles.com, αλλά και στην σελίδα τους στο Facebook.

Καλή επιτυχία παιδιά!

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 15:24

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.