Διαγωνισμός χειροποίητων κατασκευών Tropical Vacation!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το καλοκαιράκι έρχεται με γρήγορους ρυθμούς και στο Orestis Craft Center ετοιμάζουμε έναν όμορφο και χαρούμενο διαγωνισμό για όλους εσάς!

Το θέμα του διαγωνισμού είναι οι Τροπικές Διακοπές! Εμπνευστείτε από τα χρώματα του τροπικού καλοκαιριού, τα αρώματα και τις εικόνες των νησιών του Ειρηνικού και δημιουργείστε οποιαδήποτε κατασκευή: σαπούνι ψυχρής μεθόδου, σαπούνι γλυκερίνης, καλλυντικό, κερί.

Υλικά για δημιουργία:

1) Τροπικά λάδια

2) Βότανα

3) Αρώματα

4) Εκχυλίσματα

5) Χρώματα

Φωτογραφίστε τη δημιουργία σας και ανεβάστε την στην σελίδα μας στο Facebook με την ένδειξη "Για τον διαγωνισμό Tropical Vacation" και hashtag #occtropical. Η ομάδα του Orestis Craft Center θα επιλέξει τις 4 καλύτερες φωτογραφίες από τις δημιουργίες των 4 κατηγοριών κατασκευών και οι δημιουργοί τους θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 20 Ευρώ για να αγοράσουν υλικά από το κατάστημά μας, καθώς επίσης θα έχουν και ένα αφιέρωμα για την δουλειά τους στο site μας www.candlemaking.gr

Όροι συμμετοχής

1) Ο κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετέχει με μία (1) μόνο φωτογραφία κατασκευής, η οποία θα περιλαμβάνει ένα (1) μόνο προϊόν.

2) Θα προκύψει ένας (1) νικητής από κάθε κατηγορία: κερί, καλλυντικό, σαπούνι ψυχρής, σαπούνι γλυκερίνης

3) Η ομάδα του OCC θα κρίνει τους νικητές με τεχνικά και δημιουργικά κριτήρια. Δεν θα ληφθούν υπόψη likes που τυχόν έχει η κάθε φωτογραφία.- Ειδικά για τις συμμετοχές του καλλυντικού και του σαπουνιού ψυχρής , θα πρέπει κάτω από την φωτογραφία σας να περιλαμβάνετε και σύντομη περιγραφή των υλικών που χρησιμοποιήσατε.

4) Η δωροεπιταγή των 20 € θα απονεμηθεί στον κάθε νικητή ξεχωριστά και θα μπορεί να εξαργυρωθεί χωρίς χρονικό περιορισμό

5) Ο διαγωνισμός θα λήξει την 1η Ιουνίου 2015. Έως τότε, μπορείτε να στέλνετε συνεχώς τις φωτογραφίες σας στο Facebook με δημόσιο post. Φωτογραφίες που θα σταλούν σε προσωπικά μηνύματα δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Εμείς εμπνευστήκαμε από το διαδίκτυο και σας προτείνουμε (φωτο) μερικές κατασκευές.

Περιμένουμε με χαρά τις φωτογραφίες σας!! 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.