Συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Φεβρουαρίου 2016!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Φεβρουαρίου 2016

Φίλοι μας

Το Orestis craft centerθα είναι κλειστό την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου συμμετέχοντας στην πανελλαδική κινητοποίηση.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από όσους είχαν προγραμματίσει να μας επισκεφτούν την ημέρα αυτή.
Μετά από προτροπή από όλους τους συνεργάτες μου αποφάσισα το κατάστημα να παραμείνει κλειστό την ημέρα της απεργίας. Η απόφαση αυτή για πρώτη φορά στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με το εμπόριο αποτυπώνει και την σοβαρότητα της διαμορφούμενης κατάστασης με το νέο ασφαλιστικό και τον διαφαινόμενο κίνδυνο να μην μπορέσει να συνεχίσει το Orestis Craft Center την δραστηριότητα του αν υλοποιηθούν όσα έχουν ανακοινωθεί.

Μετά την ζημιά που μας έκαναν τα capital controls, την κατάργηση κάθε πίστωσης από προμηθευτές του εξωτερικού και τράπεζες, η μεγάλη αύξηση της φορολογικής και ασφαλιστικής επιβάρυνσης θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργία μας καθιστώντας την από την μια μεριά ασύμφορη και από την άλλη δεν θα επιτρέψει την πραγματοποίηση απαραίτητων επενδύσεων εκσυγχρονισμού και νέων τεχνολογιών.

Το αποτέλεσμα θα είναι αναπόφευκτα η υποβάθμιση των υπηρεσιών μας και η αδυναμία να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις για συνεχή βελτίωση που καταφέραμε τα τελευταία 4 χρόνια με σκληρή προσπάθεια.

Το Orestis Craft Center είναι μια Ελληνική επιχείρηση και βασίζεται στην Ελληνική αγορά. Απασχολεί 15 εργαζόμενους όλοι νέοι. Δεν πρόκειται να μεταφερθούμε σε χώρα των Βαλκανίων. Θα αγωνιστούμε με ότι μέσα διαθέτουμε και ελπίζω με την υποστήριξη των φίλων μας να επιβιώσουμε και να επανέλθουμε σε πορεία ανάπτυξης.

Ορέστης Καμπάνης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.