Λαχταριστό Cupcake Βουτύρου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Λαχταριστό Cupcake Βουτύρου

Επίπεδο: Προχωρημένων

Υλικά

60γρ. βάση σαπουνιού γλυκερίνης με Βούτυρο Καριτέ

40γρ. βάση σαπουνιού γλυκερίνης Suspension

100γρ. Πάστα σαπουνιού

20γρ. Βούτυρο Murumuru

1pinch gold sparks / 1pinch hot chocolate / 1pinch passionata mica

Aloe Vera άρωμα για σαπούνι

Αποξηραμένα μήλα

Κανέλα

Πιπέρι σε κόκκους

Ψεκαστικό με αλκοολούχο λοσιόν

Εξοπλισμός

3 ποτήρια ζέσεως 150ml

3 Κουτάλια

Δοσομετρικά κουταλάκια καλλυντικών

3 Σταγονόμετρα

Καλούπι σιλικόνης Briochette

Ξύλινο καλαμάκι

Μπολ

Μίξερ

Κορνέ

Σπάτουλα

Φούρνος μικροκυμάτων

Εκτέλεση

Αρχικά λιώνουμε τις βάσεις σαπουνιού γλυκερίνης με την γνωστή διαδικασία.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τις χρωστικες mica ξεχωριστά και ανακατεύουμε καλά (gold sparks+β.σ. βούτυρο καριτέ, hot chocolate+β.σ. suspension, passionata+ β.σ. suspension).

Προσθέτουμε το άρωμα, ανακατεύουμε και χυτεύουμε ταυτόχρονα στο καλούπι σιλικόνης κάνοντας σχέδια με το καλαμάκι.

Ψεκάζουμε με αλκοολούχο λοσιόν και περιμένουμε να σκληρύνει.

Ξεκαλουπώνουμε.

Χτυπάμε στο μπολ την πάστα σαπουνιού.

Λιώνουμε το βούτυρο Murumuru και το προσθέτουμε στην πάστα σαπουνιού.

Κατόπιν προσθέτουμε 3ml άρωμα.

Ανακατεύουμε με την σπάτουλα και στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα στο κορνέ.

Κάνουμε το Frosting και στη συνέχεια διακοσμούμε με τα αποξηραμένα μήλα, τους κόκκους πιπεριού και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.

Καλή επιτυχία!

Σχεδιασμός-εκτέλεση συνταγής: Ειρήνη Λυραντζή

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 11:32
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έφτασε ο παγωτατζής!!! Παγωμένο milkshake φράουλα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.