Γιατί να προτιμήσω τα προϊόντα του Orestis Craft Center;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Εγγύηση διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων μας

Κάθε προϊόν που βρίσκεται στο φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα του OrestisCraftCenter, συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα, στα οποία αναγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υλικού, αν πρόκειται για καθαρή ουσία ή μείγμα, οδηγίες ασφαλείας σε περίπτωση ατυχήματος και πιστοποιητικό χημικής ανάλυσης που αλλάζει κάθε φορά με την παρτίδα του υλικού και δηλώνει τυχόν αλλαγές στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του υλικού, π.χ. pH, χρώμα , όψη, ιξώδες κλπ. Με βάση αυτά τα έγγραφα διενεργούμε στα εργαστήριά μας τις περισσότερες δυνατές δοκιμές πριν εισάγουμε ένα νέο υλικό στη γκάμα των προϊόντων μας για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πληθώρα συνταγών και να βρούμε λύσεις σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν. Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να δοκιμάσετε το υλικό στη συνταγή σας και στις συνθήκες του σπιτιού σας/ εργαστηρίου σας.

Στην ετικέτα του υλικού φροντίζουμε να αναφέρεται το επίσημο όνομα, ο αριθμός παρτίδας και η ημερομηνία λήξης ώστε να μπορείτε να επιλέγετε με τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες. Στην περιγραφή του προϊόντος σε έντυπα που βρίσκετε στο κατάστημα και στην περιγραφή των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα αναγράφεται με ακρίβεια και πιστότητα η επίσημη ονομασία αυτών όπως αναφέρονται στα συνοδευτικά έγγραφα. Στις περιπτώσεις όπου η ημερομηνία λήξης είναι κοντινή έχουμε τη δυνατότητα επανεκτίμησης αυτής ώστε να επεκταθεί ο χρόνος ζωής του υλικού. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρούνται κάποιες φυσιολογικές συνθήκες φύλαξης και αποθήκευσης. Η επανεκτίμηση μπορεί να γίνει ένα μήνα νωρίτερα της λήξης και όχι συντομότερα. Κατόπιν επιβεβαίωσης των κατασκευαστών των υλικών οι ημερομηνίες λήξεως είναι ενδεικτικές για να διασφαλίζουν ένα εύλογο διάστημα ασφαλούς χρήσης.

Τονίζουμε ότι τα φυτικά έλαια, αιθέρια έλαια και τα βούτυρά μας προέρχονται από συμβατικές ή/και βιώσιμες καλλιέργειες, και φροντίζουμε τα προϊόντα μας να προέρχονται από όσο το δυνατό φυτικές πρώτες ύλες με την ελάχιστη δυνατή επεξεργασία. Είναι φυσιολογικό λοιπόν σε αρκετά υλικά να παρατηρούμε αλλαγές στη διαύγεια ή στην υφή ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, π.χ. δημιουργία κρυστάλλων ή ιζημάτων σε χειμερινές θερμοκρασίες.

Προτιμούμε πρώτες ύλες επώνυμων οίκων ώστε να έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ελέγχους και οι τιμές των υλικών είναι ανάλογες της ποιότητας. Επιμένουμε ώστε τα υλικά να έχουν πρωτογενή προέλευση όπου αυτό είναι δυνατό και αποφεύγουμε τις διάφορες απομιμήσεις σε συνθέσεις υλικών. Πολιτική και επιθυμία της εταιρείας είναι η υποστήριξη μικρών και ντόπιων παραγωγών εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η επιχείρησή μας δεσμεύεται για την ποιότητα των Α’ υλών που προμηθεύει την ελληνική αγορά και το επιτελείο των συνεργατών μας παραμένει πάντα στην διάθεση του καταναλωτή για την καθοδήγηση στην ενδεδειγμένη χρήση τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 12:14

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.