ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΩΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στεατίνη: Φυτικής προέλευσης Χρησιμοποιήστε την σε δοσολογία 100γραμμάρια ανά κιλό παραφίνης η 3 κουταλιές της σούπας ανά μισό κιλό. Τα κεριά θα βγαίνουν ευκολότερα από το καλούπι, γίνονται σκληρότερα, η επιφάνεια πιο λεία, πιο λευκά και opaque (λιγότερο διαφανή) Επηρεάζει και τις αποχρώσεις που γίνονται πιο παστέλ.

Vibar: Γενικό βελτιωτικό για να αποφεύγονται ελαττώματα όπως κρύσταλλοι, χιόνια, απαραίτητο όταν έχει προστεθεί άρωμα. Σταθεροποιεί τα χρώματα και το λάδι και δίνει ομοιομορφία. Δοσολογία 0,5-1% η μία κουταλιά του γλυκού για μισό κιλό παραφίνη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 15:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παραφίνες Κηροπλαστική »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.